KRÅNGLIGT

Sitter just nu på Johannesburgs flygplats. Hela denna morgon har varit KAOS. Började med att flyget från Kap Staden var inställt. Vi blev ombokade till ett lite senare som så klart gjorde att vi missade flighten till Nelspruit där Sverige spelar sin nästan match mot Sydafrika.
Nu är vi ombokade och förflyttade till loungen för att invänta den senare flighten. Ska landa strax efter 16 vilket gör att jag får kasta mig i en taxi direkt till dagens träning.
Jag lovade för två dagar sedan att jag skulle slänga upp någon bild från matchen senast. Det har, som sagt, varit väldigt svårt med uppkopplingar. Jag har fått åka fram och tillbaka till spelarhotellet där det finns en uppkoppling att köpa från något företag. Vanligtvis vill inte förbundet har journalister och fotografer på "sitt" hotell, men det är mer avslappnat på januariturnén.
Från matchen fanns det en uppkoppling där man var tvungen att gå via någon proxy, inte helt insatt i det där.
Detta gjorde iaf att jag endast kunde maila hem bilder från min privata mail, varken det snabbaste eller smidigaste sättet men bilder kom hem i alla fall.
Matchen i sig var väldigt avslagen, långsam och seg. Kanske 2-300 personer i publiken, en arena som normalt tar ca 70,000.
Lägger upp någon bild på "mitt kontor" också. Vanligtvis där eller vid sidlinjen man blir kvar efter match.
/m

Kommentarer
Postat av: Jen

Ett sådant kontor hade man ju inte tackat nej till

2011-01-23 @ 19:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0